Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en

Invitaţie la showroom-ul SARTO

În calitate de partener al Țuca Zbârcea & Asociații la evenimentul din 15.11.2023, ne face o deosebită plăcere să vă invităm în showroom-ul SARTO bespoke pentru a beneficia de o ședință de consiliere vestimentară masculină. Din 2011, experţii SARTO contribuie în fiecare zi la construirea unei imagini de succes a gentlemenilor din România.

Fie că este vorba despre o întâlnire de business, o gală sau un eveniment în familie, ne folosim toate cunoștințele și aptitudinile pentru a obține cea mai bună versiune a persoanei care ne solicită expertiza. În atelierul SARTO, costumul bespoke este o operă de artă realizată în peste 60 de ore de manoperă, de către croitori talentați, a căror experiență de peste 30 de ani își pune amprenta în fiecare detaliu.

Experiența bespoke a costumului de comandă este în sine o plăcere, întrucât fiecare client ce vizitează atelierul SARTO bespoke este invitat într-o lume aparte a costumelor bărbătești, unde poate testa cele mai fine țesături și poate vedea personal cum se croiește costumul.

Contactează un consultant pentru a programa o întâlnire în showroom şi vei putea beneficia de preţuri preferenţiale la piesele vestimentare bespoke.