Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en
COLECTIA PRIMAVARA - VARA 2021 | 10 ANI DE ELEGANTA

COLECTIA INVINCIBLE. ADVENTURER. YOURSELF.

Colectia SARTO "Invincible. Adventurer. Yourself" este inspirata de barbatul invincibil, aventuros si autentic, ce doreste sa se simta el insusi, atat cand face fata unei provocari, cat si cand savureaza un moment de aventura si adrenalina. Aceasta colectie este pentru barbatii care lasa realizarile sa vorbeasca in locul lor, dar care stiu cand sa faca o pauza si sa traiasca bucuriile vietii.

Totodata, colectia "Invincible. Adventurer. Yourself." este un omagiu aniversar adus domnilor care au sustinut evolutia brandului SARTO si care in ultimul an au ales sa infrunte pandemia si sa conteste noua realitate, demonstrandu-si rezilienta, anduranta, invincibilitatea si spiritul aventuros. Aceasta colectie este a celor ce in fiecare zi infrunta provocarile si cu fiecare pas le depasesc - antreprenorii, managerii, si toti profesionistii care pretuiesc eleganta in business.

Majoritatea tinutelor din colectie se incadreaza in sfera casual si smart casual, iar stilurile business formal si de gala sunt prezente pentru a ne aminti de aspiratiile si obiectivele barbatului invincibil, aventuros.

Elementul-surpriza consta in diversitatea optiunilor disponibile in colectie, prin care dam imaginatiei puterea de a calatori in destinatii de lux. Odata cu venirea sezonului cald, cu totii ne dorim sa calatorim si sa ne bucuram de soare si de briza marii, iar atmosfera colectiei este facuta sa te transpuna mental in destinatii ca Monaco, Saint Tropez, Capri si chiar Miami.

Am ales cu cea mai mare atentie tesaturi luxoase si confortabile in acelasi timp, culori elegante, dar si indraznete, texturi matasoase cum sunt lana superfina, matasea si casmirul subtire, dar si texturi masculine, greu de “imblanzit”, cum este inul, pe care pur si simplu iti face placere sa-l vezi sifonat. 

Cele peste 40 de tinute din colectie, pot fi purtate oriunde: in vacanta, la birou, la nunta, in avion, intr-un safari, la volanul masinii sau la o cina romantica in inima unui oras celebru. Esenta colectiei consta in libertatea si confortul, atat fizic, la purtare, cat si psihologic, fiind piese ce pur si simplu se cer admirate.

CONTACTEAZA UN CONSULTANT
Programează o întalnire cu un consultant vestimentar