Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en
ORIGINS. REINVENTED

COLECTIA TOAMNA - IARNA 20/21

Cum a fost pentru tine 2020? Ai simtit nevoia sa te deconectezi, sa te redescoperi, sa evadezi? Ai fost atent la cum se schimba lucrurile in jurul tau? Ai cautat relaxarea si confortul?
Probabil toate cele enumerate si chiar mai mult. Stim.

Pentru noi, SARTO, 2020 a insemnat schimbarea paradigmei, adaptare si autodepasire. A fost o reintoarcere la origini – ale noastre personale, ale brandului, ale croitoriei autentice – si totodata reinventarea, transformarea necesara pentru a putea tine pasul cu viitorul.

Origins. Reinvented este o colectie care il reinventeaza pe autenticul “tu” si care iti da astfel ocazia sa te simti mai puternic si mai lipsit de constrangeri.

Hainele din aceasta colectie isi pastreaza calitatea exceptionala, insa inoveaza prin tesaturi nemaiintalnit de confortabile, design modern si o varietate a stilurilor. Te invitam sa descoperi jachetele business casual si casual, camasile de o finete incredibila care se adapteaza corpului si miscarilor tale si, desigur, blugii pe comanda, pe care ii poti personaliza asa cum iti doresti.

In colectia Origins. Reinvented confortul si imaginatia sunt elemente cheie si de aceea iti propunem si combinatii nonconformiste care sa te relaxeze atat in timpul liber, cat si la birou, intr-un meeting virtual sau intr-un context nou si surprinzator.

Origins. Reinvented este, inainte de toate, o reafirmare a valorilor noastre, intr-o lume aflata in schimbare si viziunea viitorului, asa cum ne dorim sa-l construim.

CONTACTEAZA UN CONSULTANT VESTIMENTAR
Programează o întalnire cu un consultant vestimentar