Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en

Colectia Sartorial Summer

Un stil personal impecabil poate fi atins doar atunci când hainele sunt realizate special pentru tine. Colecția Sartorial Summer s-a născut din înțelegerea acestui principiu de bază al vestimentației masculine și se adresează bărbaților care vor să își mențină viața socială activă și să se simtă în largul lor în același timp.

Ținutele casual și smart casual din această colecție sunt destinate domnilor care pun în prim-plan sofisticarea și elementele funcționale, dar care își doresc să aibă parte și de confortul necesar pentru a-și  desfășura activitatea de zi cu zi. 

Acest confort este un deziderat sartorial care poate fi atins tocmai prin vestimentația care te îmbracă perfect, după ce descoperi că țesăturile fine nu își ating adevăratul potențial decât în ținutele bespoke și made-to-measure. 

În colecția Sartorial Summer culorile de vară potențează printurile îndrăznețe, atât pentru ținutele business, cât și pentru ținutele mai relaxate. Materialele ușoare, ideale pentru sezonul cald se regăsesc în cămăși, costume și în sacouri casual pe care le vei putea purta chiar și în zilele toride. 

În plus, am introdus pentru prima dată un element stilistic aparte: cămășile din mătase 100%. Le vei putea asorta cu chinos și cu o pereche de loaferi atunci când mergi într-o destinație exotică de vacanță sau când ai în agendă un eveniment cu dress code relaxat.

Viziunea noastră despre colecția Sartorial Summer s-a putut materializa prin contribuția SSAB Ambientare & Design și Room 12 House, care împărtășesc aceleași standarde de calitate și aceeași atenție la detalii menite să transforme extraordinarul în ceva firesc, ceva ce experimentăm cu plăcere în fiecare zi.


 

CONTACTEAZA UN CONSULTANT