Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en
CARACTERISTICILE TINUTEI

Un echilibru placut intre sofisticare si relaxare, stilul business casual se potriveste in contexte profesionale semi-formale si are avantajul ca poate fi purtat cu usurinta dupa orele de lucru, la o iesire in oras.

In locul costumului clasic compus din sacou si pantaloni din aceeasi tesatura, acest stil permite alegerea unui sacou in contrast cu pantalonii. Rezultatul devine un look modern, ce pastreaza totusi o nota de rafinament. Sacoul este mai putin sobru si poate atrage atentia printr-o culoare deosebita sau un pattern indraznet. Pantalonii uni tempereaza aceasta tinuta, putand fi realizati dintr-o tesatura fina si in acelasi timp confortabila.

Camasa este, de asemenea, mai apropiata de stilul relaxat prin detalii cum ar fi nuantele subtile de bleu sau roz, pattern-urile rafinate si un guler tip button down sau chiar tunica. Pantofii care completeaza tinuta merg in directia casual: derby, brogue sau chiar ceva mai relaxat, cum ar fi o pereche de sneakers.

Stilul business casual nu impune purtarea cravatei, insa, pentru un plus de creativitate tinuta poate fi accesorizata cu o batista joviala.

Alegi stilul Business Casual daca:
- mediul profesional este unul semi-formal
- doresti sa transmiti relaxare si sa fii usor de abordat de catre colegii si partenerii tai de business
- apreciezi un grad ridicat de confort in vestimentatie

Ma reprezinta Nu ma regasesc