Sarto
  • Cosul meu
  • Nu sunt produse in cosul de cumparaturi.

ro en

Sustinem Sustenabilitatea

Suntem mandri sa anuntam inca un pas catre Sustenabiliate intreprins de SARTO bespoke. Impreuna cu prietenii nostri dragi de la DRESSINGZ, dam o noua viata hainelor ce nu se mai regasesc in garderoba noastra.

DRESSINGZ s-a nascut din pasiunea pentru fashion, oameni si mediul inconjurator. Platforma este menita sa faciliteze vanzarea si cumpararea de articole de moda pre-owned catre o comunitate interesata sa-si reimprospateze hainele, in timp ce are grija de mediul inconjurator.

Cand cumparati sau vindeti un articol vestimentar pre-owned de lux, ii prelungiti durata de viata cu in medie 9 luni, ceea ce poate duce la o scadere cu aproape 30% a amprentei sale de carbon.

DRESSINGZ isi propune sa creeze o comunitate de iubitori de moda care promoveaza slow-fashion, prin durabilitatea articolelor vestimentare pre-owned, de la branduri premium si de lux.

Ca si client SARTO bespoke & Loake Shoesmakers, ai posibilitatea sa iti valorifici piesele vestimentare prin intermediul DRESSINGZ devenind un ambasador al sustenabilitatii. 

Pentru a incuraja acest demers, o data ce ai listat un produs SARTO bespoke & Loake Shoemakers pe platforma DRESSINGZ, iti punem la dispozitie un VOUCHER de 5% pe care il poti folosi la viitoare cumparaturi din atelierul nostru sau din online shop.

 

Totul in 3 pasi simpli:

1. Accesezi dressingz.com si iti creezi cont

2. Incarci produsul SARTO pe care doresti sa il vinzi

3. Primesti voucherul de 5%

Implica-te si tu

Celebritati care folosesc deja platforma DRESSINGZ:

Implica-te si tu
Programează o întalnire cu un consultant vestimentar